Kripto Malaya - Testimonial

Testimonial


Kami masih lagi mengumpul testimoni kejayaan daripada ahli-ahli kami, sekiranya anda ingin berkongsi pengalaman atau cerita tentang kejayaan anda bersama kami, sila login dan klik pada TESTIMONI di menu utama. Kami juga tidak akan menyiarkan info-info peribadi sekiranya tiada kebenaran dari pihak anda.

Terima Kasih - Admin

12 August, 2018
Kripto Malaya Terbaik

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH KAMI? 👉 KENAPA ANDA HARUS MEMILIH KAMI? 👉 https://goo.gl/2khxB8 ✓ Lebih 1500+ ahli berdaftar. ✓ Team yang berpengalaman. ✓ Trading win yang konsisten. ✓ Terima Profit setiap hari. ✓ Pengeluaran setiap hari ✓ Deposit serendah $10.00 USD ✓ Pengeluaran serendah $10.00 USD ✓ Pengeluaran terus ke wallet Bitcoin anda ✓ Transfer Fund sesama ahli tanpa caj ✓ Komisen tajaan sehingga 13% sedalam 8 Level ✓ Terima Komisen tajaan serta merta ✓ Terima Komisen Reinvest bekali-kali ✓  KOMUNITI FORUM (NEW) ✓ Support Live Chat Daftar mula 👉https://goo.gl/2khxB8 ✓ Lebih 1500+ ahli berdaftar. ✓ Team yang berpengalaman. ✓ Trading win yang konsisten. ✓ Terima Profit setiap hari. ✓ Pengeluaran setiap hari ✓ Deposit serendah $10.00 USD ✓ Pengeluaran serendah $10.00 USD ✓ Pengeluaran terus ke wallet Bitcoin anda ✓ Transfer Fund sesama ahli tanpa caj ✓ Komisen tajaan sehingga 13% sedalam 8 Level ✓ Terima Komisen tajaan serta merta ✓ Terima Komisen Reinvest bekali-kali ✓  KOMUNITI FORUM (NEW) ✓ Support Live Chat Daftar mula 👉https://goo.gl/2khxB8 Boleh hubungi / whatsapp saya : http://www.wasap.my/60162254769/sayanakKM



Yang Benar
Mohd Azinuddin bin Marzuki
30 July, 2018
SIDE INCOME

Terima kasih KM, Dulu saya ada seorang isteri.. sejak mengenali KM isteri saya pun bertambah.. hujung bulan withdraw KM buat belanja isteri2.

Yang Benar
MOHAMED SHAFRIE BIN MOHD ZAHARI
30 July, 2018
KM SENTIASA DIHATI

Saya dah join lebih kurang 4 bulan, masa permulaan agak sangsi dgn KM, tapi akhirnya banyak peningkatan yang dilakukan oleh KM dan juga WD yang kurang dari 24 jam dan juga income harian yang tidak pernah kurang walau satu hari membuatkan saya lebih yakin. Saya telah menambah 10,000 USD untuk pakej mining. Semoga terus maju dan sukses.

Yang Benar
andrewjack
29 July, 2018
KM PLATFORM TERBAIK UNTUK STUDENT MENJANA INCOME ?

Kehidupan seorang student di IPTA amat sibuk dengan berbagai tugasan untuk disiapkan, sehinggakan tiada masa untuk mencari pendapatan sampingan. Dengan adanya platform kripto malaya ini sedikit sebanyak membantu saya untuk menjana pendapatan sampingan. Terima kasih KriptoMalaya



Yang Benar
Hamidun
26 July, 2018
Kriptomalaya go to build empire

Kriptomalaya satu paltform sistematik terurus secara profesional membentuk brand awaerness membina satu kepercayaan ke arah proses dari dasar tapak trus berkembang membina empayar yg kukuh lagi sihat kekal mantap.matlamat yg jelas long term kedudukan setaraf syarikat pelabur gergasi terkenal terkemuka.jaminan servis berkualiti dgn keselamatan terjaga.kepercayan kami keberkatan anda.semoga kriptomalaya trus kekal teguh walau berdepan pelbagai bencana. Tak kenal maka tak cinta Bila cinta ingat sampai mati😁 What u give u will get back more👌



Yang Benar
Fahmi husin
26 July, 2018
Kriptomalaya terbaik!!!

Sebelum ni saya ragu2 dgn kriptomalaya, sbb saya selalu kna tipu dgn benda2 mcm ni, tapi bila saya join dan masuk group wasap serta belajar dari kawan2 di dlm group wasap..baru saya yakin dan percaya kriptomalaya adalah platform yg tepat untuk saya mencipta keuntungan tanpa was-was lagi, jadi pada sesiapa yang belum join..segera buat leputusan dengan pantas dan tepat sebelum menyesal!!!...



Yang Benar
ashaari zainol
20 July, 2018
Testimonials

Kripto malaya adalah investment terbaik yang tak pernah saya jumpa..apabila saya di perkenalkan melalui Gmail saya..saya tertarik dengan apa yang ada di dalam pakej yang di tawarkan.ia merangkumi semua .yang mana kita boleh berhubung satu sama lain di dalam ahli krpto malaya...sekian trimah kasih krpto malaya kerna memperkenalkkan dengan saya..dan paling termurah apabila anda joint...F6JJ8

Yang Benar
Rusdy bin bustamin
18 July, 2018
🙋‍♂️What you waiting for🙋‍♀️

👇Come together join kripto Malaya👇 https://www.kriptomalaya.com/?JASPER23 Why i choose kripto malaya,because KRIPTO MALAYA CAN USE USD10 to start Invest. EVERYONE CAN DO IT,JUST A ONE STEP TO CLIC THIS LINK 👇 https://www.kriptomalaya.com/?JASPER23 NOW ALSO CAN INVEST BCH Once you try.....Hope you enjoy!



Yang Benar
Heng Tseng How
18 July, 2018
Kripto Malaya Berbaloi

Saya baru saja menyertai kripto malaya.. Saya sayang kripto malaya..setiap hari gaji tanpa henti ooowwhh... Withdrawal sepantas kilat... Bah mari sama2 mencapai impian bersama kripto malaya..!!



Yang Benar
Malisah Zulkifli
17 July, 2018
Terbaik hari-2 berbayar

Assalamualaikum wbt ternyata kripto Malaya bukan scam,walau pada awalnya rasa ragu2 bila percubaan pertama kali withdraw berjaya baru lah percaya ini bukan main2 ini betul2 pada yg di luar sana cuba la bergabung bersama kami inn shaa Allah kejayaan milik anda untuk yg seringkali gagal klik link saya ne dan hubungi saya anda pasti tidur lena.https://www.kriptomalaya.com/?Zambond



Yang Benar
ZAMRI BIN MASIAN
17 July, 2018
PENDAFTARAN YANG MUDAH

SAYA AMAT BERPUAS HATI DENGAN KAEDAH PENDAFTARAN YANG MUDAH DAN CEPAT. DISAMPING PANDUAN YANG MUDAH UNTUK DIFAHAMI BERBANDING PLATFORM BITCOIN YANG LAIN

Yang Benar
Abdul Rakis Bin Santa
17 July, 2018
Kenapa kripto malaya???????

Padu, berdaya saing, keunggulan, dipercayai, itulah kriptomalaya "makan masi dengan ikan siakap" "makan bersama dengan mak siti" "pekak kan telinga apa orang nak cakap" "kriptomalaya tetap bersemi dihati" Platform yang sangat awesome.. Hidup... Kriptomalaya

Yang Benar
Noor izwan bin Dawam
16 July, 2018
gaji kedua bersama kriptomalaya

inilah gaji kedua saya,setiap hari pendapatan tetap saya usd15 ataupun rm60 hanya bermodalkan rm4000,saya buat kerana saya yakin kriptomalaya adalah tempatnya membuat pendapatan kedua...terima kasih kriptomalaya...

Yang Benar
Ferdaus Ahmad Sah Bin Teridi
16 July, 2018
Testimoni Kripto Malaya

KROPTO MALAYA cukup luarbiasa, projek pelaburan terbaik dan mampu milik, tak kenal maka tak cinta, dah kenal pasti topup dan reinvest semula.

Yang Benar
Rosli
14 July, 2018
KRIPTO MALAYA ADALAH PLATFORM TRADING DIPERCAYAI

KM ADALAH TEMPAT TRADING BITCOIN YANG TERBAIK SAAT INI DIPERCAYAI. DEPOSIT UNTUK MELAKUKAN INVESTMENT CUKUP MURAH . Saya mempercayai KM sebab website nya yang secure sebab ada lambang kunci di website nya. Kepada sesiapa yang tidak tahu untuk melombong trading bitcoin seperti saya , saya mengesyorkan platform KM untuk anda👍🏻



Yang Benar
Airul mirul
13 July, 2018
Kripto Malaya Platform Trading Terbaik...Syukur

Assalamualaikum/Salam Sejahtera semua....memang tak di sangka atas dasar suka2/percaya dan tidak, ketika mendaftar di Kripto Malaya pada 2 April 2018 , ianya telah menjadi salah satu income sampingan buat saya dan tidak dinafikan lagi Kripto Malaya platform yg terbaik masa kini.Dengan bermodalkan 10usd minimum depo ....Sehingga kini 10/7/2018 saya telah mencapai komisen bonus sebanyak 753usd dari sistem affilate yang diperkenalkan oleh pihak KM....di KM join pakej kecil boleh sponsor pakej besar dan paling best setiap kali downline reinvest kita tetap dapat...8 level komisen bonus salah satu kelebihan yang ada pada Kripto Malaya dan juga kita dibayar profit selama 320 hari dari aktif deposit kita (pelaburan jangka panjang)...jadi pada yang yang masih ragu2 dan masih CCTV jangan berlengah lagi...peluang sudah ada didepan mata,rebut peluang yang ada dengan keahlian yang semakin bertambah membuktikan keyakinan pelabur2 terhadap Kripto Malaya .... jom kita kumpul BTC di Kripto Malaya ..penuh kan wallet BTC anda. ...Akhir kata *Semoga Kripto Malaya terus kehadapan Agar Pelabur Pelabur Sentiasa Ceria...dengan Harapan Kripto Malaya Terus Success*



Yang Benar
Khairul
12 July, 2018
Impak Mining yg Luar Biasa & Mantap dlm Dunia Matawang Kripto!

Peluang anda bersama Kripto Malaya dengan konsep 'Simple Mining' yg mudah bagi mereka yg masih baru atau lama dlm dunia kripto bagi jana pendapatan yg luar biasa secara global.

Yang Benar
Kayrol Alias
11 July, 2018
Kripto Malaya Platform Terbaik & Trusted Untuk Jangka Masa Panjang :)

Alhamdulillah syukur kehadrat Allah S.W.T dengan rezeki yang saya peroleh melalui Kripto Malaya (KM). Pada awalnya saya masih ragu-ragu dengan business KM. Namun, dengan izin Allah saya cuba join. Dan hasilnya amat memuaskan dan tidak mengecewakan. Ia adalah salah satu platform yang terbaik & boleh dipercayai. Saya mendoakan semoga Kripto Malaya terus ke hadapan no 1 dunia merajui comunity memembusi pasaran dunia kripto. InsyaAllah.



Yang Benar
Muhamad Adlan Hidayat Bin Rosli
11 July, 2018
Perkhidmatan Trading

Selama saya berada dalam dunia kripto, kripto malaya (KM) yang terbaik untuk menggandakan duit kita dengan seimbang 👍 withdraw sepantas 10minit sahaja dan tiada seorang pon yang mengalami masalah withdraw 😍 minimum deposit serendah $10 sahaja. Jom register selarang tanpa ragu lagi.

Yang Benar
Muhammad Farid
10 July, 2018
Kripto Malaya terus mantap dipersada

Tiadak boleh dinafikan, kini kripto Malaya bertaraf dunia, mengamit pelabur dari seluruh dunia menggunakan platform Kripto Malaya yang diyakini dan terus dipercayai. Servis terbaik dan tegas dalam pengurusan..Terbaik Kripto Malaya pilihan no.1.

Yang Benar
Mohd Salleh Daud
10 July, 2018
Best wdraw

Fuhh dasyat kripto malaya Berdesup ..wdraw terus ke wallet kita



Yang Benar
Ahmad Safri Arifin
10 July, 2018
kripto malaya cepat,pantas dan telus

Rezeki tak salah alamat bersama kripto malaya.pembayara.profit dan invest semuanya paduuuu.semoga kripto malaya telus ke hadapan no 1 dunia merajui comunity memembusi pasaran dunia kripto.terbaikkkkkkkk kripto malayaaaaaaa.the best yeahhhhhh



Yang Benar
OTHMAN BIN SUHAILI
10 July, 2018
PANTAS, CEKAP, & TELUS

Tiga perkataan yang saya boleh gambarkan sejak saya sertai Kripto Malaya. Sistem yang PANTAS, team yang CEKAP mengendalikan deposit ahli, & TELUS dalam penyelesaian setiap masalah yang diutarakan para ahlinya. Saya bermula dengan deposit USD30. Dengan kesungguhan & keyakinan yang saya tanamkan dalam diri, saya tambah deposit sedikit demi sedikit sehingga menjadi lebih 10 kali ganda - USD300++! Profit yang saya dapat juga meningkat kepada hampir USD3 setiap hari! Walaupun profit yang saya dapat belum mencukupi untuk kembalikan modal, tapi saya yakin bahawa team Kripto Malaya akan pasti memberi kepuasan yang berganda buat ahli seperti saya sehingga saya dapat capai kebebasan kewangan yang saya inginkan! Akhir kalam, semoga Kripto Malaya dapat bertahan & sentiasa PANTAS, CEKAP, & TELUS sepanjang masa. Good luck to us all! Kripto Malaya the best!!!



Yang Benar
Mohd Azree Moktar
06 June, 2018
REVEAL STRATEGI BUAT RM87,000 DGN KRIPTOMALAYA

Mudah je nak buat RM87,000 dgn platform KriptoMalaya ni. Modal starting tak sampai RM200 pun boleh dapat bonus banyak tu. Sembang sini tak seronok. Meh set appointment kita jumpa saya reveal. Strategi ini hanya kpd yg nak gandakan duit dan bitcoin dgn platform KriptoMalaya sahaja. Daftar kat sini dulu : https://www.kriptomalaya.com/?index Dah daftar nanti saya sendiri akan hubungi anda utk sesi seterusnya. Jomm join community KriptoMalaya sekarang !



Yang Benar
kriptomalaya.wasap.my
01 June, 2018
Best Investment Program Ever!

Program yang sangat membantu kehidupan seharian saya, Dengan bermodalkan $1000 Usd, saya menjana 13 usd setiap hari tanpa henti, hari ini hari ke 100 saya bersama-sama Kripto Malaya, ternyata sangkaan ragu-ragu saya selama ini adalah salah. Kini modal 100% dah kembali, untung $300 usd dan ada lagi berbaki 220 hari keuntungan yang akan masuk sentiasa. Penjualan USD pula begitu mudah dengan permintaan yang sentiasa ada. Pengeluaran yang sangat mudah terus ke BTC wallet, walaupun kadang-kadang ada kelewatan 2-4Jam. Apepun saya dan group saya sentiasa menyokong Kripto Malaya, Semoga terus sukses dan berterusan. Malaysia Boleh!



Yang Benar
amrankaya
28 May, 2018
2 BULAN BERSAMA KM, HAMPIR BALIK MODAL!

Syukur alhamdulillah, Rezeki ramadhan! mmg bagus KM ni tak tipu punye, masuk income hari2... dah macam raya plak rasa. :) JOIN jgn x join!



Yang Benar
fadhil
22 May, 2018
Trading kripto malaya

Memang power.ketelusan.trading yang byk dapat sambutan.saya pada hakikatnya kurang mempercayai program ini.ternyata terbaik 2018.investor yg mengikuti program ini bukan calang2 orgnyer.the best kripto malaya.....yeahhhhhhhh harap sampai selamanya bertahun2 lagi.



Yang Benar
OTHMAN BIN SUHAILI
18 May, 2018
PLATFORM PELABURAN YANG PALING STABIL

WALAUPUN SAYA BELUM SAMPAI SEBULAN MENYERTAI KRIPTO MALAYA TETAPI SAYA SANGAT YAKIN DENGAN TEAM INI, DENGAN BERMODALKAN $36,000 USD ALHAMDULILLAH KINI PROFIT DAH LEBIH DARI $7,000 USD HANYA KURANG DARI 3 MINGGU. WITHDRAW TERUS KE BITCOIN WALLET TAK SAMPAI SEJAM! TERIMA KASIH KRIPTO MALAYA DAN SELAMAT BERPUASA.



Yang Benar
AzmanJutawan
14 May, 2018
PELABURAN TERBAIK 2018!

KriptoMalaya telah mengubah income saya dari 0.10cent sehari. Kini telah bertambah 3USD sehari. Jom sertai kami hari ini. "IKUT JANGAN TAKUT, TAKUT JANGAN IKUT"



Yang Benar
Hazelina
14 May, 2018
Krypto malaya pelaburan paling terbaik dan paling mengagumkan

Kepada sesiapa yg berminat boleh join krypto malaya kerana:: Krypto malaya kelebihan : Dapat menambahkan pendapatan seharian kita Dapat mngukuhkan kewangan Dapat berkongsi dengan ahli-ahli Dapat menolong orang yg memerlukan duit Dapat bersedekah Dapat menunaikan haji

Yang Benar
Muhammad yushafizie
13 May, 2018
Labur, Rileks & Profit!!!

Tak perlu lagi risau tak tahu trading. Dengan modal yang ada, anda boleh jana keuntungan bersama Team Kripto Malaya. Disini biar duit anda yang bekerja, anda hanya labur. Ia sgt mudah dan berkesan. Setakat ini ia satu program yg tulen. Jadi saya syorkan kepada semua kerana disini anda dapat jana dan terima usd setiap hari!!!



Yang Benar
Muhammad Ashraf
13 May, 2018
Pengeluaran Pantas

pengeluaran yang sangat laju terus ke wallet bitcoin. t.kaaih diucapkan kepada Kripto Malaya

Yang Benar
Muhammad Farid
13 May, 2018
Profit tepat waktu dibayar

Alhamdulillah Tahniah KriptoMalaya!! Membuka peluang anak Malaysia menjana income sampingan yg lumayan dan pantas..Withdraw pantas, profit ontime..memang terbaik dan mamtop

Yang Benar
Mohd Salleh Daud
13 May, 2018
Kripto Malaya Investment Platform terbaik di abad ini

Syukur Alhamdulillah , account saya grow dgn baik sekali dgn plan compounding, tiada apa2 masalah yang berlaku dgn percent yang di agihkan dengan tepat. Mudah sahaja anda invest dgn modal sekecil 10$, (rm40) dan boleh compounding dgn modal tersebut atau anda menaja rakan atau saudara mara anda. Ayuh luaskan kuasa mu. Bersama kami di Kripto malaya ! Platform pelaburan terbaik untuk jangka masa panjang ! Boleh hubungi saya di whatsapp : http://www.wasap.my/60162254769/kriptomalaya atau register : https://goo.gl/2khxB8. Terimakasih kriptomalaya! 🚀🚀🚀😘



Yang Benar
Mohd Azinuddin bin Marzuki
11 May, 2018
Kripto Malaya Memang Yang Terbai

Real Time pelaburan Kripto Malaya sbb profit masuk hari² dan mmg mudah & senang sekali kita kumpulkan Bitcoin setiap hari dgn modal mengikut kemampuan kita. Terima kasih Kripto Malaya.

Yang Benar
KHOIRUZAMAN ALIAS
08 May, 2018
bitcoin trading

selamat maju jaya bersama kripto malaysia

Yang Benar
Ismail Dokah
07 May, 2018
Mining bitcoin berkesan dan mudah

Mining bitcoin paling mudah dan menguntungkan masa kini, dengan modal serendah 10usd dan pengeluaran sangat mudah hanya di kripto malaya,jangan berlengah lagi login Kripto malaya terus register sebagai ahli

Yang Benar
Mohd zamri bin mohd ghani
07 May, 2018
Kriptomalaya platform terbaik dari Malaysia

Grab Kriptomalaya now for future investment, accept all Altcoin the best Dogecoin Accepted.. Wow From pea_aizam



Yang Benar
Mohamad Nor Eizam Abdul Rashid
06 May, 2018
Saya dibelanja setiap hari..mungkin inilah dia kebahagiaan...hihihi

Benarlah kata-kata hikmah pujangga... Tuah manusia siapa yang tahu.. yang baik selalunya tidak datang berulang...pasti rugi jika terlepas peluang... Percubaan hanya cuba-cuba kini membuahkan hasil.. setiap hari saya dibayar tanpa henti...ermm walaupun hanya sedikit namun tidak mengapa..pastinya kita semua tahu nilai sejuta itu berasal dari nombor paling kecil nilainya... Yang pasti saya dibelanja setiap hari...indah bukan... Mungkin inilah dia kebahagiaan.. jom cari punca kebahagiaan...kita nak raya ni....hihihihi Saya dah tambah modal kebahagiaan saya...hihihi...



Yang Benar
Zulfadilah Kamaruddin
06 May, 2018
SUPPORT KRIPTO MALAYA 100% HASIL TRADING ANAK TEMPATAN MALAYSIA

Sangat dialukan kepada sesiapa yang hendak memulakan trading tetapi tidak tahu bagaimana?? Hanya di Kripto Malaya duit anda berganda.. Cepat grab peluang terhidang mungkin plotform sebegini selama ini anda cari.. Disinilah bermula sebuah kisah untuk angan2 anda menjadi keyataan!! ariefsamz si pemburu kripto



Yang Benar
MUHAMMAD ARIFF
06 May, 2018
The best investment platform this year!

KriptoMalaya are the best Bitcoin Investment Platform of 2018. Just sit back and relax and they will do the rest. BTC Investing at its best, the price in Q4 2018 will go up to $100000, don't lose this train.

Come to join my network
https://www.kriptomalaya.com/?kennethkuan



Yang Benar
kennethkuan
06 May, 2018
ALhamdulillah, Kripto Malaya memang 100% Berkesan.

Saya belum pernah join mana-mana program yang semudah ini, withdrawal yang cepat tidak sampai 24 jam terus masuk ke wallet bitcoin. saya dah 3 kali withdraw tanpa ada masalah. Rugi kepada yang belum join. Modal sangatlah rendah hanya $10.00 USD tak sampai RM50 pun. Akhir Kata, Kripto Malaya memang terbaek!



Yang Benar
palawi
06 May, 2018
Kripto Malaya Mantap

Kripto Malaya memang mantap.bg yg belum join sangat lah rugi. hehe

Yang Benar
gtr
04 May, 2018
Kripto Malaya terbaik, daftar sekarang!!

withdraw tak pernah gagal.. instant terus ke wallet bitcoin.. ayoh kawan2 kita join sekarang... yg taknak ambik peluang depan mata biar lah.. yg nampak peluang jom daftar dan beranakkan matawang digital anda!!!!!!! all the best 👍

Yang Benar
Muhammad Farid
04 May, 2018
Kripto Malaya sebagai penjana pendapatan masa akan datang!

Walaupun berbekalkan deposit sebanyak 10 us dollar ,tetapi saya percaya 100% akan keberkesanannya dengan keuntungan yang berlipat ganda! Sebagai pelajar Universiti juga saya menggunakan peluang keemasan ini untuk menjana pendapatan masa akan datang. Apa tunggu lagi jangan buang masa anda!

Yang Benar
Muhammad Rasydan Bin Mohd Sheth
03 May, 2018
Tangan anda, kaki pun anda punya, tiada siapa yang dapat tentukan masa depan kita selain kita sendiri. Mulakan sekarang dengan Kripto Malaya.

Orang kata masa itu emas? Tapi orang tak pernah terfikir emas tu untuk apa. Bagi saya, saya pilih masa, sebab kalau boleh saya nak buat pilihan balik dengan memilih kripto malaya. Sebab di kripto malaya setiap setiap investment yang kita buat tu lebih berharga dari emas. Percaya la kita mampu mengubah hidup kita.



Yang Benar
izzat bin zul ikmail
03 May, 2018
Satu Platform yang begitu meyakinkan

Kriptomalaya adalah satu platform yang mudah digunakan untuk semua yang masih baru dalam dunia crypto...pembangungan oleh orang melayu sendiri



Yang Benar
Muhammad Shamin
03 May, 2018
PROGRAM TERBAIK SEKATAK INI

Saya dah join hampir 2 bulan, setakat ni saya rasa inilah program terbaik, Support sgt laju respond, mudah untuk berurusan. Terus berjaya Kripto Malaya!

Yang Benar
zanakarim
03 May, 2018
Kriptomalaya so best platform for btc

TQ untuk kriptomalaya.. platform yg paling legit Dan dah bnyak mengembirakan semua ahli kriptomalaya... Withdraw paling pantas Dan laju..Ni Salah satu group kriptomalaya yg sy join Dan selalu Ada kegembiraan Dari ahli kriptomalaya



Yang Benar
muhamad amirul aqimi bin aimim
02 May, 2018
PLATFORM TRADING KRIPTO MALAYA MEMANG TERBAIK

SAYA MULA JOIN KRIPTOMALAYA AWAL BULAN APRIL DENGAN RAKAN2 YG BELUM RAMAI YANG TAU INI ADALAH PLATFORM YANG TERBAIK DITERAJUI OLEH 9 ORANG PAKAR DLM PELBAGAI BIDANG KRIPTO .SELAIN ITU JUGA SAYA BERPUASHATI DENGAN SISTEM DEPOSIT DAN WITHDRAW YG PANTAS,LIVE CHAT DAN TELEGRAM...AKHIR KATA MOGA KRIPTO MALAYA TERUS MAJU JAYA KEHADAPAN.. YANG BENAR , AMER



Yang Benar
AMIRUDDIN BIN ZAKARIA
02 May, 2018
KRIPTO MALAYA PLATFORM TRADING TERBAIK MASA KINI

Join Kripto Malaya pada 2/4/18 free register dan mula invest pada 11hb dengan modal10usd....dan saya mula share KM di group2 whatsapp dan mendapat penyertaaan/sambutan yg menggalakkan.... setakat hari ini 2/5/18 komisyen tajaan sahaja sudah 106usd,deposit tetap 20usd.ahli tajaan 25 org di level 1...diluar jangkaan saya ...terbaik Kripto Malaya teruskan usaha buat yang terbaik



Yang Benar
Khairul
02 May, 2018
Pengeluaran

sepanjang saya mengenali bitcoin KRIPTO MALAYA lah yang terbaik bagi saya orang yang pakar akan trade kripto yg kita deposit, sesuai untuk passive income hari2 terima bitcoin..jom same2 kita register dan aktifkan deposit di KRIPTO MALAYA



Yang Benar
Muhammad Farid
29 April, 2018
INCOME MASUK TANPA MENAJA

SALAM SEMUA, SAYA ZACK, NAK SHARE TESTIMONI REAL DARI SAYA. KRIPTO MALAYA MEMANG TERBAEK! INCOME MASUK SETIAP HARI TANPA PUTUS WALAUPUN TAK MENAJA SESIAPA. TERUS MAJU KRIPTO MALAYA! SUPPORT AAA!



Yang Benar
zackrya
27 April, 2018
PENGELUARAN SANGAT PANTAS!

Tak kisahlah ape program sekalipun, kalau withdraw pun makan masa berjam2 ataupun pending sokmo je tak guna.. berbeza dgn kripto malaya ni, withdraw success cepat sangat.. siap dapat sms tu. cek balance BTC terus masuk just tunggu confirmation. Memang AAA!! live support pun sporting habis and pantas ambil tindakan.. dan selalu terima pendapat. Salute!!



Yang Benar
Mohd Iqbal
23 April, 2018
Very good

Very good and profitable investment company.

Yang Benar
Fahad
20 April, 2018
PERGH MEMANG TERBAEK!!

TAK PERNAH MENGECAWAKAN! SETIAP HARI LANDING KAT WALLET. BEST GILE! TERBAEEEEKK KRIPTO MALAYA



Yang Benar
haris2018
20 April, 2018
KriptoMalaya sentiasa mendengar idea para pelaburnya

Kelmarin saya diberitahu support KM, mereka akan buat communities page, pagi ini saya dikejutkan dengan wujudnya forum KM. Pantas! Fast action Fast result!



Yang Benar
pittsudaa
18 April, 2018
FIRST TIME WITHDRAW $1186 USD

Alhamdulillah, syukur kepada Yang maha ESA.. first time withdraw harini.. tak sampai 10 minit da dapat BTC 0.14587.. Memang terbaik Kripto Malaya, selalu tengaok testimoni orang lain.. tapi hari ni hantar testimoni sendiri.. kepada sesape yang was2 tu memang rugi.. Join cepat .. daftar link saya : https://www.kriptomalaya.com/?mrdon89



Yang Benar
mrdon89
17 April, 2018
4 KALI WITHDRAW TANPA PROBLEM

TAHNIAH TEAM KRIPTOMALAYA, PROJEK YANG SANGAT MEMUASKAN.. BAYAR PAYOUT PANTAS.. PROFIT ONTIME.. ITU YANG PALING PENTING.. PROFIT MASUK HARIAN.. SEMOGA TERUS MAJU.



Yang Benar
atankb
16 April, 2018
Memang terbaek Kripto Malaya!

Withdrawal kali kedua ternyata membuahkan hasil... withdraw terus dapat ke wallet bitcoin.. saya sokong Kripto malaya... Vivian Sarawak.



Yang Benar
vivian
15 April, 2018
SETIAP HARI DAPAT TANPA MISSED

Memang mantap Kripto Malaya, walaupun saya join modal 40usd, tiap2 hari dapat 40sen usd.. harini hari ke 10 saya join.. tiap2 hari masuk akaun.. tak sabar nak withdraw. Kripto Malaya memang terbaik!



Yang Benar
ruxin
15 April, 2018
ALHAMDULILLAH REZEKI HARIAN

Saya ni pernah kena tipu dengan banyak skim, Bitkingdom, Bitconnect dll.. semuanya janji kosong. deposit bukan main senang, withdraw bukan main liat nak bayar. tapi dengan Kripto Malaya, setiap hari saya withdraw ke Bitcoin saya. Memang Terbaik. Withdraw plak cepat, tak pelu nak tunggu atau pending lama2.. kepada Team Kripto Malaya Teruskan usaha murni macam ni. Terima Kasih Kripto Malaya

Yang Benar
zulkiflibtc
14 April, 2018
PENDAPATAN SETIAP HARI

Alhamdulillah, dulu ragu2, tapi sekarang mmg saya yakin dgn kriptomalaya.. pendapatan masuk setiap hari.. syukur alhamdillah. terima kasih kripto malaya.



Yang Benar
palawi
13 April, 2018
KRIPTO MALAYA PALING MANTAP!

EXCITED SETIAP HARI TGK DUIT MASUK AKAUN! CAYOOK KRIPTO MALAYA!!

Yang Benar
Zubir Isma
12 April, 2018
THE BEST!

Tahniah kripto malaya kerana telah menghasilkan satu platform yang boleh membuat income seharian untuk saya dan keluarga.. Tahniah!

Yang Benar
Cong Honamm
12 April, 2018
Alhamdulillah

Alhamdulillah, rezeki anak-anak.. jom join saya Referral Link : https://www.kriptomalaya.com?maulana



Yang Benar
maulana
11 April, 2018
Memang Bagus! Saya terima USD setiap hari

Assalamualaikum, Kripto Malaya satu platform yang sangat luar biasa bagi saya. Setiap hari saya terima $21 USD ke akaun saya, dan setiap hari juga saya buat pengeluaran ke bitcoin wallet. Bagi saya inilah masa yang sesuai untuk kumpul bitcoin, sementara harga tgh drop ni. Saya dan keluarga ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada team admin kripto malaya yang banyak membantu kami. Terbaik

Yang Benar
HJ Maaruf
11 April, 2018
Takperlu nak pening2 lagi.

Salam, saya Kamarul, saya join KM sejak awal bulan 3 2018.. alhamdulillah memang salah anggapan saya pada awalnya yang menyangka km ni sekadar money game atau rolling money, saya sendiri pernah berjumpa team KM ni, mmg diorang ni jenis yang low profile. di kriptomalaya saya dah menjana lebih $9000 usd hanya dalam masa sebulan. hasil dari profit dan komisen yang masuk tanpa saya sedar. senang citer xyah dah pening2 nak trade.. biarkan pakar yang trade.. nasihat saya kalau takut nak join jgn join.. baik simpan duit tu elok2.. kalau nak join.. join kecik dulu baru join yg besar.. boleh register pakai link saya ni : https://www.kriptomalaya.com?kamarulfx Akhir kata, tahniah Kripto malaya kerana anda membantu ramai orang2 seperti kami.. yang trade dan lost memajang ni . :D



Yang Benar
Kamarul FXtrader
11 April, 2018
TERIMA KASIH KRIPTOMALAYA

Sangat teruja setiap hari cek baki akaun, sentiasa masuk setiap hari... tak pernah terlepas walaupun sehari... terima kasih Kripto malaya!

Yang Benar
Ahmad Izwan Bin Hj.Borhan
11 April, 2018
KRIPTO MALAYA SANGAT MEMUASKAN ★★★★★

Saya bagi 5 bintang untuk Kripto Malaya, income yang masuk setiap hari seperti yang dijanjikan, withdraw terus ke wallet bitcoin sangat cepat dan telus. Team support yang sentiasa membantu dalam ape jua masalah pelaburnya. Saya sentaiasa support Kripto Malaya! memang terbaeeek!!



Yang Benar
Zulkarnain
10 April, 2018
11 HARI DAH JANA $709 USD (RM2740)

Kripto Malaya ternyata tidak pernah menghampakan para pelaburnya, setiap hari masuk seperti yang dijanjikan. Komisen pulak memang laju dan lumayan. Saya baru saja 11 hari bersama kriptomalaya dan saya dah jana $709 USD (RM2740)! terbaik Kripto Malaya!



Yang Benar
Ferin
10 April, 2018
Kripto Malaya Terbaek!

Terima kasih tuan Izham sbb invite saya join KM ni.. seronok tgk hari2 ade je income masuk ONTIME!.. Kipidaap KM!



Yang Benar
Abdullah Bin Mahmud
09 April, 2018
PROGRAM TERBAIK

Syukur kehadrat Ilaha kerana telah ditemukan dengan program ini... Selama ni saya tercari2 peluang nak tambah income seharian... bitcoin mmg selalu dgr tapi tak pernah nak ade.. sekarang ni saya dah terima lebih dari 0.2 BTC. Terima kasih tak terhingga pada upline saya Puan Vivian kerana telah perkenalkan program ini.

Yang Benar
Zuranik Mansur
09 April, 2018
MASUK STIAP HARI!

Mula2 rasa ragu2.. tp website nampak yakin.. hari ni hari keempat saya terima profit. Alhamdulillah.. Saya sokong usaha anda Kripto Malaya. sangat membantu trader noob macam saya ni. Tolong buat panduan untuk promosi sekali. Nak cari orang tp xreti. :D



Yang Benar
Norizam Jailani
08 April, 2018
WITHDRAWAL SANGAT PANTAS!

Alhamdulillah, hampir seminggu saya bersama KriptoMAlaya, Profit masuk seperti yang dijanjikan.. Modal $1000 sekarang dah dapat $78 usd tuk 6 hari berturut walaupun tanpa menaja sesiapa.. withdraw teramat pantas terus ke Wallet bitcoin saya.. Terima Kasih KM Teruskan Usaha Kalian



Yang Benar
AGENT47
08 April, 2018
My 1st withdrawal

Here my 1st withdrawal on kriptomalaya! 😍



Yang Benar
Mr. Murugan A/L Krishnananda
08 April, 2018
Withdraw Pantas!

Tak sia-sia saya join KM. Withdrawal ke cryptowallet amat pantas! Tak sampai 5 minit request. Profit hari-hari masuk. Terima Kasih Team KriptoMalaya!



Yang Benar
Miss Cheah
08 April, 2018
Best platform to collect BTC

Hi Admin, i would like to say big thanks to all your team! because of you guys now i collected almost 1 BTC in 42 days! Keep it up!

Yang Benar
Paul Merican
07 April, 2018
Setiap hari masuk profit

selama ni saya selalu tercari2 income harian, tapi tak tahu apa yang nak di buat. siang hari kerja, malam dah penat, memang selalu mencari peluang untuk tambah income harian. thanks pada upline saya dan juga KriptoMalaya. kini kehidupan saya lebih sempurna sebab ade 2 income. satu hasil dari kerja satu hasil dari KriptoMalaya. Keep a good work team KM.

Yang Benar
Semli Sari
06 April, 2018
So far so good!

Hi Team Kripto Malaya... saya Tracy Tan dari KK, Sabah. Setiap kali saya cek my account balance memang tak mengecewakan. masuk seperti yang dijanjikan. so far saya memang sangat berpuas hati dan support live chat yang selalu menbantu saya. Semoga terus maju!

Yang Benar
Tracy Tan
06 April, 2018
ROI (Return of investment) hampir 100% winning setiap hari!

Mula² join KRIPTOMALAYA rasa kurang yakin disebabkan pengalaman sebelum ini, yang mana kes penipuan pelaburan berleluasa. Tapi atas dasar ingin tahu & nak mencuba, saya kuatkan hati & semangat untuk teruskan. Berkat sabar & tawakkal, akhirnya saya dapat juga pulangan pelaburan seperti yang dijanjikan dalam KRIPTOMALAYA! Saya semakin yakin untuk teruskan. Terima kasih kepada Leader Team sebab perkenalkan KRIPTOMALAYA ni kepada saya. KRIPTOMALAYA the best!!!

Yang Benar
Mohd Azree Moktar
06 April, 2018
Profit Harian

Alhamdulillah.. Setiap hari profit masuk, tak pernah miss

Yang Benar
meil