Kripto Malaya - Latest News

Update Terkini

WITHDRAWAL DELAY & VERIFIKASI - 15 August, 2018

Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua ahli Kripto Malaya yang dikasihi, pertamanya Kami ingin memohon maaf kepada semua ahli atas kelewatan withdrawal yang berlaku, ini adalah berpunca daripada serangan hackers kepada akaun-akaun ahli kami.

Modus operandi mereka adalah menceroboh akaun user dan menukar wallet address pemilik kepada wallet address mereka, dan memohon pengeluaran.

IP hackers tersebut adalah dari India dan Indonesia. Kami sedang memantau log masuk akaun-akaun ahli kami dari masa ke semasa.

Walaupun hackers berjaya masuk ke sesetengah akaun user bukan bermakna mereka dapat menceroboh wallet bitcoin Kripto Malaya, segala dana & profit adalah selamat 100%.

TEAM Kami membuat keputusan untuk memberhentikan seketika pengeluaran atas sebab-sebab keselamatan akaun ahli Kripto Malaya.

Segala permohonan withdrawal telah dimasukkan kembali ke akaun masing-masing.

Namun begitu anda masih boleh membuat permohonan pengeluaran, ikuti langkah pengesahan Wallet Address di bawah.

VERIFIKASI


SILA VERIFY SEBELUM WITHDRAW
Sebelum permohonan withdrawal dIbuat anda hendaklah mengambil gambar IC atau PASSPORT anda bersebelahan Wallet address bitcoin anda.

Hanya akaun yang sudah melakukan pengesahan ini sahaja akan di luluskan permohonan pengeluaran.

Gambar yang sudah diambil sila email kepada [email protected]

Had pengeluaran juga diturunkan dari $1000 usd ke $100 usd dalam tempoh seminggu untuk tujuan berjaga-jaga.

Maaf atas segala kesulitan dan terima kasih kerana sabar menunggu.

Admin - Kripto Malaya

 

TAHNIAH KEPADA 3 PEMENANG TESTIMONI KREATIF! - 31 July, 2018

Salam sejahtera dan selamat malam, kami ingin mengucapkan tahniah kepada para pemenang testimoni paling kreatif.

Pemenang :
1. Mohd Azree Moktar
2. Khairul
3. Fahmi Husin

Para pemenang menerima hadiah sebanyak $100 USD setiap seorang. Pemenang dikira berdasarkan ayat testimoni, gambar testimoni dan juga cara penyampaian.

Tahniah sekali lagi kami ucapkan.

Admin - Kripto Malaya

 

PAKEJ BCH MINING KINI DIBUKA! - 18 July, 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua peserta yang kami hormati, disini kami ingin memaklumkan Pakej untuk Mining BCH telahpun dibuka.

Idea pakej ini timbul apabila salah seorang dari trader kami mencadangkan untuk menambah cabang sumber income untuk kumpulan kami sahaja pada asalnya, setelah itu kami bermesyuarat dan bersetuju untuk membina satu pusat khusus mining BCH, selepas pencarian warehouse, renovation dan juga kerja-kerja wiring selesai kami telah bermesyuarat sekali lagi untuk membuka peluang mining ini kepada para ahli Kripto Malaya kemungkinan ada yang berminat.

Setelah beberapa minggu yang sangat sibuk kami akhirnya berjaya setup semua mesin mining dan juga perkiraan potensi keuntungan untuk diberikan kepada pelabur untuk pakej baru yang bakal dibuka, Mining adalah tidak sama sekali dengan Trading, namun begitu keduanya mempunyai potensi yang besar untuk menjana income semaksima yang mungkin.

Banyak faktor yang perlu dititik beratkan dalam pengurusan mining yang konsisten, antaranya adalah kesetabilan elektrik, tarif elektrik, Kualiti internet, kelajuan internet, airflow warehouse, sistem kawalan keselamatan warehouse termasuk CCTV dan Security Guard. Di Kripto Malaya anda hanya perlu labur dan rehat, segalanya telah dilaksakan dan kami mempunyai ramai kenalan yang sentiasa memberikan nasihat, tips dan pandangan untuk kebaikan masa depan projek ini.

3 Pakej yang kami sediakan
1. Plan A : 10% Mingguan
2. Plan B : 15% Mingguan
3. Plan C : 20% Mingguan

Pembahagian keuntungan adalah secara mingguan, ini kerana kami akan mengumpul keseluruhan BCH yang telah dimining kepada satu wallet utama, sebelum ianya ditukarkan ke BTC untuk proses simpanan dan pengeluaran.

Ingin diingatkan pihak kami tidak mengenakan sebarang caj tersembunyi untuk servis ini.

Terima kasih atas sokongan anda selama ini.

Admin - Kripto Malaya

 

PEMADAMAN USER TIDAK AKTIF DAN PROJEK MINING KM - 15 July, 2018

Salam sejahtera kepada semua ahli Kripto Malaya yang dihormati, Kami telah memadam user seramai 32 orang yang tidak aktif dari tarikh 15 Jun sehingga 30 Jun 2018, proses ini adalah rutin setiap 2 minggu kami, untuk menjaga prestasi database kami supaya lebih baik disamping menjaga kualiti ahli kami.

Sukacita dimaklumkan, kami sedang menjalankan projek terbaru iaitu projek Mining BCH, kenapa kami memilih BCH? superti yang sedia maklum BCH merupakan klon Bitcoin tahap kedua yang mempunyai ciri lebin baik dari bitcoin, transaksi BCH adalah jauh lebih pantas, dan masih mempunyai potensi yang sangat besar untuk diMining.

Kami telahpun melepasi beberapa fasa percubaan, dan dalam tempoh kurang 1 minggu mesin-mesin mining kami akan mula beroperasi.

Kami juga ingin membuka peluang untuk para ahli KM untuk sama-sama menyertai projek mining ini, jadi kami akan wujudkan 3 pakej terbaru dalam masa terdekat.

Selamat berhujung minggu. Dan terima kasih kerana terus menyokong kami.

Admin - Kripto Malaya

 

MENANGI $300USD x 3 DENGAN TESTIMONI KREATIF! - 10 July, 2018

Alhamdulillah, segala kesyukuran hanya kepadaNya, hari ini hari ke-147 kami beroperasi, Terima kasih atas segala sokongan anda sepanjang tempoh ini.

Disini kami ingin memaklumkan beberapa perkara, antaranya:

1. Kami akan memadam user yang tidak aktif, ini adalah rutin setiap 2 minggu kami, kerja-kerja ini bertujuan untuk memelihara ruangan simpanan database dari lambakan user yang tidak aktif, kami memerlukan user-user yang aktif dan berkualiti sahaja. Pemadaman ini akan dibuat untuk user yang mendaftar tetapi tidak mengaktifkan akaun dari email untuk tarikh 15hb JUN hingga 30hb JUN 2018.

Mungkin ada antara anda yang sedang membina rangkaian, jadi kami sarankan supaya anda follow up downline anda dengan menghubungi mereka melalui whatsapp atau SMS, anda boleh mendapatkan no. tel downline anda pada page My Referral.

2. Kami akan mengumumkan pemenang bagi testimoni terbaik pada 30 July 2018, pemenang akan diberikan $100 USD pelaburan aktif untuk pakej Micro. Hanya 3 pemenang paling kreatif sahaja yang akan dipilih.

3. Kami dalam proses menaik taraf tahap keselamatan user area, fungsi 2FA masih lagi dalam fasa percubaan.

4. Kami akan umumkan pakej terbaru dalam masa terdekat ini, hanya 100 slot sahaja akan dibuka untuk pakej tersebut.

Terima Kasih di atas sokongan anda.

Admin - Kripto Malaya

 

Pembersihan Database - 01 July, 2018

Seramai 21 user yang tidak membuat pengaktifan email telahpun dipadam dari database kami, kami akan menjalankan pembersihan database iaitu dengan memadam user-user yang tidak aktif sebanyak 2 kali sebulan, iaitu setiap 1hb dan 15 hari bulan.

Pada 1 Julai 2018 kami telah memadam user yang tidak aktif dari awal pembukaan Kripto Malaya hingga ke 15 Jun 2018, proses pemadaman seterusnya akan dilakukan pada 15 Julai untuk user yang tidak aktif dari tarikh 16 Jun hingga 31 July 2018.

Sila maklumkan atau follow up downline anda untuk proses pengaktifan ini. Sekiranya ada antara yang telah mendaftar tetapi tidak menerima email pengesahan dari kami, Sila klik link dibawah untuk proses pengaktifan secara manual.


Leadership Race akan ditamatkan kurang dari 24 jam, pemenang akan diumumkan pada 3 Julai 2018.

Admin - Kripto Malaya

 

BONUS RAYA 2% TAMAT - 25 June, 2018

Salam sejahtera dan salam hormat, disini kami ingin memaklumkan, Bonus Raya 2% telahpun tamat pada 24 Jun 2018, kami juga ingin mengucapkan terima kasih kepada semua atas sokongan selama ini.

Leadership Race akan berakhir pada 2 Julai 2018 iaitu kurang dari 1 minggu dari sekarang. Sahut cabaran ini untuk memenangi hadiah bernilai $2,000 USD.

Kehangatan syawal masih terasa, Selamat Hari Raya kami ucapkan kepada semua ahli Kripto Malaya.

Admin - Kripto Malaya

 

1,500 AHLI AKTIF + $722K USD AKTIF DEPOSIT - 21 June, 2018

Salam Sejahtera kepada semua ahli setia Kripto Malaya, Kami mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih atas sokongan anda selama ini, Kini kami telahpun mencecah 1,500 keahlian dan juga modal terkumpul (deposit aktif) setakat ini telahpun melebihi $722,000 USD (+-RM2.9 JUTA)

Selain itu kami juga mashi lagi dalam proses penambah baikan sistem keselamatan 2FA kepada semua akaun user yang mungkin akan siap pada hujung bulan ini.

Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah bernilai $2,000 USD dalam peraduan Leadership Race yang sedang berlangsung dari 1 Jun hingga 2 July 2018, Kami mencari 5 pemenang bertuah.

Dapatkan juga Bonus Raya 2% serta merta untuk setiap deposit $500 USD dan keatas. (25 May - 24 Jun 2018)

Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan untuk kebaikan bersama, sila hubungi kami di ruangan live chat. Sebarang Cadangan yang anda cadangkan amatlah kami hargai.

Terima kasih Kerana menyokong kami! Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Admin - Kripto Malaya

 

1,300 AHLI AKTIF + $600K USD AKTIF DEPOSIT - 06 June, 2018

Salam Sejahtera kepada semua ahli setia Kripto Malaya, Kami mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih atas sokongan anda selama ini, Kini kami telahpun mencecah 1,300 keahlian dan juga modal terkumpul (deposit aktif) setakat ini telahpun melebihi $600,000 USD (+-RM2.3 JUTA)

Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah bernilai $2,000 USD dalam peraduan Leadership Race yang sedang berlangsung dari 1 Jun hingga 2 July 2018, Kami mencari 5 pemenang bertuah.

Dapatkan juga Bonus Raya 2% serta merta untuk setiap deposit $500 USD dan keatas. (25 May - 24 Jun 2018)

Jangan lupa untuk kongsikan testimoni kejayaan anda bersama kami, Klik sini untuk hantarkan testimoni.

Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan untuk kebaikan bersama, sila hubungi kami di ruangan live chat. Sebarang Cadangan yang anda cadangkan amatlah kami hargai.

Terima kasih Kerana menyokong kami! selamat berpuasa!

Admin - Kripto Malaya

 

1200 KEAHLIAN BERDAFTAR! - 04 June, 2018

Hari ini kami telah mencecah 1200 keahlian berdaftar, 60% adalah dari Malaysia, 23% Indonesia, 17% adalah dari negara lain.

Terima kasih atas kerjasama dan sokongan anda yang berterusan!!

Terima kasih Kerana menyokong kami!

Dapatkan bonus raya 2% untuk deposit $500 usd dan keatas.

Admin - Kripto Malaya

 

USER DELETED! - 01 June, 2018

Seramai 68 user yang tidak membuat pengaktifan email telahpun dipadam dari database kami, kami akan menjalankan pembersihan database iaitu dengan memadam user-user yang tidak aktif sebanyak 2 kali sebulan, iaitu setiap 1hb dan 15 hari bulan.

Pada 1 June kami telah memadam user yang tidak aktif dari awal pembukaan Kripto Malaya hingga ke 15 May 2018, proses pemadaman seterusnya akan dilakukan pada 15 Jun untuk user yang tidak aktif dari tarikh 15 May hingga 31 May 2018.

Sila maklumkan atau follow up downline anda untuk proses pengaktifan ini. Sekiranya ada antara yang telah mendaftar tetapi tidak menerima email pengesahan dari kami, Sila klik link dibawah untuk proses pengaktifan secara manual.


Terima Kasih atas sokongan anda.

Admin - Kripto Malaya

 

SELAMAT HARI WESAK - 29 May, 2018

Salam sejahtera, Dikesempatan ini kami ingin mengucapkan selamt hari Wesak kepada ahli Kripto Malaya yang beragama Buddha & sesetengah yang beragama Hindu, Juga selamat bercuti kepada yang beragama lain.

Urusan pengeluaran (Withdrawal) adalah seperti biasa.

Terima Kasih kerana terus monyokong kami.

Admin - Kripto Malaya

 

HALF MILLION USD! - 26 May, 2018

Terima Kasih atas sokongan tanpa henti oleh anda semua! Kami baru sahaja mencapai $500k USD jumlah pelaburan aktif hanya 3 bulan.

Kepada semua ahli ahli/pelabur/peserta yang kami hormati, ini adalah janji kami, kami akan memikul amanah yang diberikan dengan penuh komited dan bersungguh-sungguh.

Walaupun dalam keadaan market BEARISH seperti waktu ini, dengan money management yang betul kami yakin dan kami berjaya menghasilkan keuntungan walaupun tidaklah seperti waktu-waktu sebelum ini. Keuntungan average waktu ini adalah antara 5% ~ 20% setiap hari.

Terima Kasih kerana terus monyokong kami.

Admin - Kripto Malaya

 

PERCUMA 2% BONUS RAYA! - 24 May, 2018

Salam sejahtera & Selamat berpuasa kami ucapkan! disini kami ingin maklumkan satu berita baik buat semua ahli Kripto Malaya, bermula esok (25 May 2018 12AM) setiap deposit $500 USD dan keatas akan menerima 2% bonus tambahan percuma, promosi ini sah dari 25 May 2018 hingga 24 Jun 2018.

Nota: $500 USD adalah single deposit dan bukannya deposit terkumpul.

Terima Kasih kerana terus monyokong kami.

Admin - Kripto Malaya

 

JUAL & BELI DI MARKETPLACE TELEGRAM GROUP - 20 May, 2018

Tujuan utama group ini diwujudkan bagi membantu ahli-ahli Kripto Malaya melakukan aktiviti jual dan beli Bitcoin, Litecoin, Dashcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin dan juga USD KM sesama ahli.

Terima Kasih kerana terus monyokong kami.

Admin - Kripto Malaya

 

TERIMA KASIH 1,000 KEAHLIAN AKTIF! - 15 May, 2018

Keahlian yang aktif kini mencecah 1,000 orang, Terima kasih yang tidak terhingga kami ucapkan kerana terus menyokong kami! Berikut adalah statistik negara yang menyertai kami setakat ini:

Malaysia : 60%
Indonesia : 20%
Brunei : 5%
Singapura :5%
Vietnam, Thailand, Laos, Cambodia, Philippine : 5%
USA, France, Brazil, Republik Czech, Mexico, India, Itali, Turki, Russia, Ukraine, Pakistan, Taiwan, Canada, Poland, Greece & Hong Kong : 4%

1% Berikut adalah antara negara-negara luar yang baru menyertai Kripto Malaya: Africa, Iran, Saudi, Dubai & Australia.

Kami masih lagi dalam proses menukar bahasa dari bahasa melayu ke bahasa inggeris secara berperingkat. Selain itu, anda juga boleh menggunakan fungsi Translation yang telah kami sediakan di laman utama.

Terima Kasih kerana terus monyokong kami.

Admin - Kripto Malaya

 

PEMENANG TESTIMONI TERBAIK & AKAUN RASMI INSTAGRAM - 15 May, 2018

Suka cita dimaklumkan pemenang bagi Cabaran Testimoni terbaik.

* Pemenangnya adalah Amiruddin Bin Zakaria / username : "Bitspider". Tahniah Kami ucapkan! Kepada anda yang ingin menghantar testimoni, sila gunakan "Send Testimonial" yang terdapat pada menu utama User Dashboard.

* Kami baru sahaja membuka akaun rasmi instagram Kripto Malaya, anda boleh ikuti kami di Instagram @kriptomalayaofficial, Tujuan utama adalah untuk memudahkan perserta mendapat berita atau info terbaru dari kami dengan lebih pantas.

* Di kesempatan ini kami ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada peserta Kripto Malaya yang beragama islam.

Terima Kasih di atas sokongan anda.

Admin - Kripto Malaya

 

KRIPTO MALAYA BULAN KE 3 - TERIMA KASIH - 14 May, 2018

Alhamdulillah, segala kesyukuran hanya kepadaNya, hari ini hari ke-90 kami beroperasi, Terima kasih atas segala sokongan anda sepanjang tempoh ini.

Disini kami ingin memaklumkan beberapa perkara, antaranya:
1. Kami akan memadam user yang tidak aktif, ini adalah rutin setiap 2 minggu kami, kerja-kerja ini bertujuan untuk memelihara ruangan simpanan database dari lambakan user yang tidak aktif, kami memerlukan user-user yang aktif dan berkualiti sahaja. Pemadaman ini akan dibuat untuk user yang mendaftar tetapi tidak mengaktifkan akaun dari email untuk tarikh 15hb April hingga 30hb April 2018.

Mungkin ada antara anda yang sedang membina rangkaian, jadi kami sarankan supaya anda follow up downline anda dengan menghubungi mereka melalui whatsapp atau SMS, anda boleh mendapatkan no. tel downline anda pada page My Referral.

2. Esok (15hb May 2018) Kami akan mengumumkan pemenang bagi testimoni terbaik, pemenang akan diberikan $100 USD pelaburan aktif untuk pakej Micro. Hanya seorang sahaja akan dipilih sebagai pemenang.

Terima Kasih di atas sokongan anda.

Admin - Kripto Malaya

 

TAHNIAH TUN MAHATHIR - 11 May, 2018

Kami ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah buat Tun Dr. Mahathir Mohamad atas pelantikan sebagai perdana menteri Malay ke-7. Semoga Tun dikurniakan kesihatan yang berterusan dan umur yang panjang. Bagi kami beliau adalah seorang Wira negara yang sebenar. Tahniah Sekali lagi buat TUN.

Di kesempatan ini juga kami ingin mengucapkan selamat bercuti untuk semua ahli Kripto Malaya.

Pesanan Penting : Akhir-akhir ini kami banyak menerima pembayaran deposit yang tidak mengikut jumlah amaun seperti yang tertera di ruangan topup akaun. Sekali lagi diingatkan anda hendaklah membuat pembayaran mengikut jumlah amaun coin yang dipamerkan pada ruangan topup. Ini akan memudahkan pihak kami membuat transfer USD Kripto Malaya untuk lebih cepat. Kami sangat menghargai kerjasama anda.

Admin - Kripto Malaya

 

$400K DEPOSIT AKTIF!! - 07 May, 2018

Terima Kasih atas kepercayaan anda! Kami baru sahaja mencapai $400k USD jumlah pelaburan aktif hanya kurang dari 3 bulan, kepada semua yang turut serta kami akan memikul amanah yang diberikan dengan penuh komited.

Terima kasih kerana terus menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya

 

SELAMAT DATANG! 900 KEAHLIAN AKTIF! - 06 May, 2018

Terima kasih kepada yang terus menyokong kami! Hari ini kami telah mencecah 900 keahlian aktif, majoriti adalah dari Malaysia. Berikut adalah statistik negara yang menyertai kami:

Malaysia : 68%
Indonesia : 18%
Brunei : 6%
Singapura :4%
Vietnam, Thailand, Laos, Cambodia, Philippine : 4%

Kini kami menghampiri 1000 keahlian berdaftar dalam tempoh kurang dari 3 bulan, berikut adalah antara negara-negara luar yang baru menyertai Kripto Malaya: USA, France, Brazil, Republik Czech, Mexico, India, Itali, Turki, Russia, Ukrainm Pakistan, Taiwan, Canada, Poland, Greece & Hong Kong. Memandangkan user dari luar sudah mula menyertai kami, kini Kami akan menukar bahasa dari bahasa melayu ke bahasa inggeris secara berperingkat.

Terima kasih kerana terus menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya

 

USER DELETED! - 05 May, 2018

Seramai 13 user yang tidak membuat pengaktifan email telahpun dipadam dari database kami, kami akan menjalankan pembersihan database iaitu dengan memadam user-user yang tidak aktif sebanyak 2 kali sebulan, iaitu setiap 1hb dan 15 hari bulan.

Pada 3 May yang lalu kami telah memadam user yang tidak aktif dari awal pembukaan Kripto Malaya hingga ke 15 April 2018, proses pemadaman seterusnya akan dilakukan pada 15 May untuk user yang tidak aktif dari tarikh 16 April hingga 1 May 2018.

Sila maklumkan atau follow up downline anda untuk proses pengaktifan ini. Sekiranya ada antara yang telah mendaftar tetapi tidak menerima email pengesahan dari kami, Sila klik link dibawah untuk proses pengaktifan secara manual.


Terima Kasih atas sokongan anda.

Admin - Kripto Malaya

 

UPDATE - UPLINE INFORMATION + DOWNLINE STATUS - 01 May, 2018

Selamat Hari Pekerja kami ucapkan, harap anda semua dalam keadaan yang sihat sentiasa.

Berikut adalah UPDATE terbaru pada User Interface (UI Dashboard) :
1. [ PAGE : Dashboard ] Upline Information. Kini downline boleh melihat siapa Upline mereka bagi tujuan bantuan dan pembelian USD KM.
2. [ PAGE : My Referral ] Downline Account Status. Kini Upline dapat melihat status akaun para downline mereka, Aktif atau Tidak Aktif. Aktif bermaksud user tersebut telah mendaftar dan membuat pengesahan email, Tidak Aktif bermaksud user tersebut telah mendaftar tetapi tidak mengesahkan alamat email. Fungsi ini adalah bertujuan membantu upline untuk membuat follow up downline dalam membina rangkaian.

Terima kasih atas sokongan anda.

Admin - Kripto Malaya

 

PEMBERSIHAN DATABASE USER TIDAK AKTIF! - 30 April, 2018

Kami akan melakukan pembersihan database bagi user yang sudah mendaftar tetapi belum mengesahkan alamat email iaitu user yang belum aktif.

Sila followup downline Anda sekiranya ada diantara mereka yang sudah berdaftar tetapi belum mengesahkan alamat email.Proses pembersihan ini akan dijalankan pada 3 may 2018.

Admin - Kripto Malaya

 

800 KEAHLIAN BERDAFTAR! - 29 April, 2018

Kurang dari 3 bulan Ahli Kami telah mencecah 800 keahlian berdaftar, 67% adalah dari Malaysia, 20% Indonesia, 5% Brunei, 4% Singapura, 1% Cambodia, 1% Vietnam, 1% Thailand & 1% Philippine
Terima kasih atas kerjasama dan sokongan anda yang berterusan!!

Terima kasih Kerana menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya

 

$300K DEPOSIT AKTIF!! - 28 April, 2018

Terima Kasih atas kepercayaan anda! Kami baru sahaja mencapai $300k USD jumlah pelaburan aktif hanya kurang dari 3 bulan, kepada semua yang turut serta kami akan memikul amanah yang diberikan dengan penuh komited.

Terima kasih Kerana menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya

 

TELEGRAM & TWITTER OFFICIAL KM - 27 April, 2018

Salam Sejahtera kepada semua ahli setia Kripto Malaya, Kami ingin memaklumkan Group Rasmi KM di Telegram telah dilancarkan pada 25 April 2018, Di group ini anda boleh berbincang atau bertanya apa sahaja berkenaan Projek Kripto malaya, Tidak lupa juga akaun twitter rasmi kami https://twitter.com/KriptoMalaya. Sila follow twitter tersebut untuk mengikuti Update terbaru dari kami.

Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan untuk kebaikan bersama, sila hubungi kami di ruangan live chat. Sebarang Cadangan yang anda cadangkan amatlah kami hargai.

Terima kasih Kerana menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya
 

700 KEAHLIAN BERDAFTAR! - 24 April, 2018

Hari ini kami telah mencecah 700 keahlian berdaftar, 67% adalah dari Malaysia, 20% Indonesia, 5% Brunei, 4% Singapura, 1% Cambodia, 1% Vietnam, 1% Thailand & 1% Philippine.

Terima kasih atas kerjasama dan sokongan anda yang berterusan!!

Terima kasih Kerana menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya
 

BAHAN PROMOSI KRIPTO MALAYA - 20 April, 2018

Diatas permintaan ramai, kini kami telah menyediakan bahan-bahan untuk anda membuat promosi secara online, kami juga akan menyediakan lagi beberapa bahan-bahan bagi tujuan promosi offline.

Kami akan update dari masa ke semasa bahan-bahan terbaru. Sila manafaatkan sebaik mungkin bahan-bahan ini. Untuk mendapatkan bahan-bahan ini, sila Login dan klik pada "Promotional Tools".

Beretika ketika membuat sebarang promosi, elakkan spam tidak tentu hala & paling penting sertakan link referral anda.

Terima kasih Kerana menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya
 

FORUM KOMUNITI DILANCARKAN! (BETA) - 19 April, 2018

Salam sejahtera kepada semua ahli Kripto Malaya, Kami dari team admin dan support ingin mengucapkan ribuan terima kasih diatas sokongan tanpa henti anda semua.

Daftar disini sekarang!

Sila gunakan username yang sama di Kripto Malaya

Kini kami telah berganjak selangkah lagi dengan membina sebuah forum khas untuk komuniti Kripto Malaya. Ini adalah Forum BETA MODE, iaitu dalam tempoh percubaan dan akan ada beberapa penambah baikan dari masa ke semasa. Semoga forum ini dapat memberi manafaat kepada anda semua, sila gunakan dengan sebaik mungkin forum ini. Pihak kami tidak akan teragak-agak untuk memadam atau banned user yang sekiranya melanggar etika-etika berforum.

Di ruangan Marketplace anda boleh menjual dan membeli Kripto Malaya USD, Bitcoin, Bitcoin cash, Doge, Dash dan Lite, kemudahan ini diwujudkan bagi memudahkan jual beli antara user bagi tujuan pendaftaran ahli baru yang agak kurang mahir menggunakan Bitcoin. Tetapi harus diingatkan, wallet bitcoin adalah wajib ketika pendaftaran.

Sekian dari kami, Team Kripto Malaya.
Jumpa anda kalian dipuncak kejayaan.

Admin - Kripto Malaya
 

TERIMA KASIH! 600 KEAHLIAN! - 17 April, 2018

Hari ini kami telah mencecah 600 keahlian berdaftar, 70% adalah dari Malaysia, 20% Indonesia, 5% Brunei, 4% Singapura & 1% adalah negara lain. 

Kami tidak pernah menjangkakan begitu ramai ahli akan menyertai kami dalam tempoh 2 bulan ini. Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas kerjasama dan sokongan yang berterusan!!

Terima kasih kerana terus menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya
 

HAD PENGELUARAN DITINGKATKAN KE $1,000USD! - 16 April, 2018

Had pengeluaran kini ditingkatkan dari $500 USD ke $1000 USD untuk setiap pengeluaran. Pengeluaran adalah dibuka setiap hari.

Terima kasih kerana terus menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya
 

RUANGAN TESTIMONI - 13 April, 2018

Kongsikan TESTIMONI anda bersama kami, Kejayaan anda adalah inspirasi kami, Kami juga akan menyiarkan testimoni kejayaan anda di ruangan Testimonial sila klik link ini :

https://www.kriptomalaya.com/testimonial.php

Anda juga boleh memasukkan gambar bukti pendapatan, no.tel, email atau lokasi.?Testimoni yang berbaur perkauman, politik, lucah, kurang sopan tidak akan disiarkan sama sekali.??

Terima kasih kerana terus menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya
 

$200K DEPOSIT INVESTMENT!! - 09 April, 2018

Kami baru sahaja mencapai $200k USD jumlah pelaburan aktif, Terima kasih kepada semua yang turut serta, kami tidak menjangkakan sambutan begitu mengalakkan seperti ini, Teruskan menyokong kami pastikan anda membuat promosi dengan berhemah dan beretika.

Terima kasih kerana terus menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya
 

500 keahlian! - 06 April, 2018

SYUKUR! Harini kami telah mencecah 500 keahlian berdaftar, 70% adalah dari Malaysia, 20% Indonesia, 5% Brunei, 4% Singapura & 1% adalah negara lain.

Kami tidak pernah menjangkakan begitu ramai ahli akan menyertai kami dalam tempoh kurang dari 2 bulan ini. Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas kerjasama dan sokongan anda sekalian.

Terima kasih kerana terus menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya
 

Ruangan Testimoni! - 06 April, 2018

Salam sejahtera kepada semua ahli Kripto Malaya,

Kami disini sentiasa menghargai usaha dan kepercayaan anda, kami juga ingin memaklumkan kami telah membuat penambah baikan iaitu ruangan Testimoni, di ruangan ini anda boleh berkongsi kejayaan anda bersama ahli-ahli Kripto Malaya yang lain.

Kami harap ruangan ini akan menjadi inspirasi kejayaan untuk ahli-ahli lain.

Terima kasih kerana terus menyokong kami!

Admin - Kripto Malaya
 

Tutorial Kripto Malaya! - 01 April, 2018

Salam sejahtera kami ucapan kepada semua ahli Kripto Malaya,

Pertamanya kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana terus menyokong kami. Tanpa anda siapalah kami. Atas permintaan ramai dan juga cadangan para Upline untuk kami menyediakan Tutorial atau Panduan Kripto Malaya, akhirnya kini Team kami telah berjaya menyiapkan tutorial yang simple dan mudah untuk di fahami.

Sila klik url ini di browser anda: https://helpdesk.kriptomalaya.com/

Kami harap anda dapat manafaatkan sebaik mungkin tutorial tersebut.

Selamat Berhujung Minggu!

Admin - Kripto Malaya
 

Withdraw minimum $10 USD! - 28 March, 2018

Demi memudahkan Anda, kini kami telah menurunkan minimum pengeluaran dari $30 USD kepada $10 USD, dan Maksimum pengeluaran adalah masih sama iaitu $500 USD.

Terima kasih kerana terus menyokong kami.

Admin - Kripto Malaya
 

Support Chat - 26 March, 2018

Oleh kerana kemasukan para pelabur yang begitu memberangsangkan kini kami telah menambah fungsi Support Chat di ruang user area, Tujuan fungsi ini di masukkan adalah untuk membantu anda, jadi kepada anda yang masih baru atau masih kurang faham, sila gunakan fungsi ini untuk bantuan secara terus.

Terima kasih kerana terus menyokong kami.

Admin - Kripto Malaya
 

300 KEAHLIAN! - 25 March, 2018

Terima kasih tidak terhingga kepada semua para pelabur, para peserta kami, yang sentiasa memberikan kepercayaan dan sokongan kepada kami. Hari ni kami telah mencecah 300 ahli berdaftar dari seluruh Malaysia. Selamat datang kami ucapkan.

Terima kasih kerana terus menyokong kami.

Admin - Kripto Malaya
 

Bitcoin Cash, Litecoin, Dashcoin & Dogecoin! - 01 March, 2018

Berita baik buat para pelabur, atas permintaan ramai, kami telah upgrade fungsi topup akaun, asalnya kami hanya menerima Bitcoin sebagai pilihan utama untuk topup akaun, kini anda boleh topup akaun menggunakan Bitcoin Cash, Litecoin, Dashcoin & Dogecoin!

Terima kasih kerana terus menyokong kami.

Admin - Kripto Malaya
 

Kripto Malaya dilancarkan! - 12 February, 2018

Salam sejahtera kami ucapkan kepada semua, Hari ini (12 Feb 2018) Kripto Malaya telah dilancarkan, Kami dengan besar hati ingin menjemput anda untuk sama-sama menyertai peluang yang hebat ini untuk menjana income secara harian.

Klik butang Register untuk pendaftaran Percuma!