Kripto Malaya - Welcome

 

SELAMAT DATANG KE KRIPTO MALAYA

SEBUAH PLATFORM YANG AKAN MEMBANTU ANDA

DALAM PASARAN DUNIA CRYPTO !

 

+ LEBIH 3,500! AHLI BERDAFTAR DARI
MALAYSIA, INDONESIA, BRUNEI, SINGAPORE,

CAMBODIA, THAILAND, VIETNAM & PHILIPPINE

 SALAM PERKENALAN DARI KAMI


Salam sejahtera kami ucapkan dan Terima kasih kerana sudi meluangkan masa melawat laman web kami, di laman web ini kami menawarkan khidmat trading di pasaran kripto dengan risiko hampir 0 peratus beserta terima kuntungan secara harian selama 320 hari berterusan. Pembahagian profit adalah mengikut pakej atau plan yang telah kami sediakan seperti diatas. Tujuan utama Kripto Malaya dicipta adalah untuk memberi peluang untuk anda semua bersama-sama team kami untuk menjana pendapatan lumayan setiap hari dari pasaran Kripto yang teramat luar.

 

SIAPA KAMI

Kami adalah sebuah Team trading yang digelar Kripto Malaya, Kami mempunyai 9 orang pakar-pakar Kripto Trader sepenuh masa yang mempunyai pengalaman dan cara trading tersendiri, Di Kripto Malaya kami amat komited dengan amanah yang diberikan oleh para pelabur kami.

 

 


 


RINGKASAN BAGAIMANA KRIPTO MALAYA BEROPERASI


 

 


 


KENAPA ANDA HARUS MEMILIH KAMI?


 

 Lebih 3,500+ ahli berdaftar.

 Lebih $1,124,000 USD Aktif Deposit.

 Team yang berpengalaman.

 Trading win yang konsisten.

 Terima Profit setiap hari.

 Pengeluaran setiap hari

 Deposit serendah $10.00 USD

 Pengeluaran serendah $10.00 USD

 Pengeluaran terus ke wallet Bitcoin anda

 Transfer Fund sesama ahli tanpa caj

 Komisen tajaan sehingga 13% sedalam 8 Level

 Terima Komisen tajaan serta merta

 Terima Komisen Reinvest bekali-kali

  KOMUNITI FORUM (NEW)

Support Live Chat

 Telegram Group
 
3 CARA MENJANA INCOME DENGAN BITCOIN

 

Untuk menjana bitcoin mempunya 3 cara berlainan, Kami di Kripto Malaya telah memilih cara terbaik untuk menjana pendapatan setiap hari dengan mengurangkan pelbagai aspek termasuk modal, jangka masa pulangan, peratusan keuntungan & kos penyelenggaraan. Jadi kami memilih untuk Trading dan bukannya Mining atau Hold, kecuali 50% profit trading harian untuk backup fund.

 

Kebanyakan para trader kami mempunya latarbelakang berbeza dan mempunyai pengalaman yang luas dalam dunia Forex & Crypto trading sebelum ini, walaupun trading adalah jalan terbaik untuk menjana income harian, tanpa adanya pengalaman dan ilmu yang mantap, sesiapa juga akan kecundang dalam dunia Trading.
 

MONEY MANAGEMENT KRIPTO MALAYA


Pengalaman sahaja tidak cukup tanpa adanya kawalan aliran kewangan yang betul, Di Kripto Malaya kami sentiasa bersiap sedia untuk sebarang kemungkinan, Lihat carta aliran dibawah:


 


Bagaimana Kripto Malaya Menjana Income?

 

Khidmat kami adalah percuma, anda suntik modal dan terima profit setiap hari mengikut plan yang telah ditetapkan, anggaran profit yang dibayar pada para pelabur adalah antara 0.99% ~ 1.8% setiap hari, kebiasannya kami mampu menjana profit harian antara 20% ~ 150% setiap hari, jadi lebihan hasil trading tersebut akan di berikan pada team Kripto Malaya dan juga backup fund sekiranya berlaku sebarang kerugian. 

 

 PROFIT TRADING HARIAN SEHINGGA 95%


Team Kripto Malaya mempunyai pengalaman dan ilmu tersendiri dalam aktiviti trading harian, kami yakin dengan kelebihan yang team kami miliki, kami mampu menjana 20%~150% profit dari capital setiap hatiap hari. Berikut adalah antara beberapa portfolio kami di platform Cryptopia, Binance & Cex.io


 SERTAI KAMI HARI INI

Bermula dengan modal serendah $10.00 USD (RM40.00) 

  

TESTIMONI KEJAYAAN PESERTA

Kripto Malaya Terbaik - 12 August, 2018
KENAPA ANDA HARUS MEMILIH KAMI? 👉 KENAPA ANDA HARUS MEMILIH KAMI? 👉 https://goo.gl/2khxB8 ✓ Lebih 1500+ ahli berdaftar. ✓ Team yang berpengalaman. ✓ Trading win yang konsisten. ✓ Terima Profit setiap hari. ✓ Pengeluaran setiap hari ✓ Deposit serendah $10.00 USD ✓ Pengeluaran serendah $10.00 USD ✓ Pengeluaran terus ke wallet Bitcoin anda ✓ Transfer Fund sesama ahli tanpa caj ✓ Komisen tajaan sehingga 13% sedalam 8 Level ✓ Terima Komisen tajaan serta merta ✓ Terima Komisen Reinvest bekali-kali ✓  KOMUNITI FORUM (NEW) ✓ Support Live Chat Daftar mula 👉https://goo.gl/2khxB8 ✓ Lebih 1500+ ahli berdaftar. ✓ Team yang berpengalaman. ✓ Trading win yang konsisten. ✓ Terima Profit setiap hari. ✓ Pengeluaran setiap hari ✓ Deposit serendah $10.00 USD ✓ Pengeluaran serendah $10.00 USD ✓ Pengeluaran terus ke wallet Bitcoin anda ✓ Transfer Fund sesama ahli tanpa caj ✓ Komisen tajaan sehingga 13% sedalam 8 Level ✓ Terima Komisen tajaan serta merta ✓ Terima Komisen Reinvest bekali-kali ✓  KOMUNITI FORUM (NEW) ✓ Support Live Chat Daftar mula 👉https://goo.gl/2khxB8 Boleh hubungi / whatsapp saya : http://www.wasap.my/60162254769/sayanakKM

Yang Benar
Mohd Azinuddin bin Marzuki


SIDE INCOME - 30 July, 2018
Terima kasih KM, Dulu saya ada seorang isteri.. sejak mengenali KM isteri saya pun bertambah.. hujung bulan withdraw KM buat belanja isteri2.

Yang Benar
MOHAMED SHAFRIE BIN MOHD ZAHARI

Site Statistics

Started : 2018-02-13
Running days : 301
Total Deposited : $1,249,285.74
Total withdrawal : $149,245.97
Today deposit : $0.00
Today withdraw : $0.00
Total members : 3843
Newest members : Nasri72
Active members : 3475

Update Terkini